affiliate_header

Program Affiliate Cyberniaga Web Creative

Selamat datang ke program Affiliate Cyberniaga Web Creative. Program yang menawarkan ganjaran sehingga RM300 untuk setiap jualan pakej yang yang kami sediakan. Pendaftaran adalah percuma dan anda boleh mula mempromosikan pakej kami sebaik sahaja selepas anda mendaftar. Pakej-pakej dari Cyberniaga Web Creative merupakan produk unik, berkualiti serta lengkap. Ia juga mempunyai permintaan yang tinggi disamping ditawarkan pada harga yang amat berpatutan.

Dengan sistem affiliate kami yang terbaru anda kini boleh mempromosi dengan berbagai cara seperti laman web, blog, facebook, twitter malah melalui handphone dan apps seperti WhatsApp, Line, Kakao Talk dan sebagainya. Setiap jualan anda boleh menjana pendapatan.

testimonial1

 Mengapa sertai program affiliate Cyberniaga Web Creative

1. Mendapat Komisen yang lumayan
Komisen kami bermula dari RM50 hingga RM300 untuk setiap jualan.
2. Jenama yang dikenali semenjak tahun 2010
Jenama Cyberniaga telah bermula semenjak 2010 dan kami akan mengekal dan meningkatkan prestasi kami untuk tahun-tahun mendatang.
3. Sentiasa mengikuti teknologi terkini
Cyberniaga sentiasa memperkenalkan produk-produk terbaru dan sentiasa berkembang mengikuti teknologi terkini. Ini bagi memastikan ahli affiliate kami sentiasa mempunyai produk baru untuk dipromosikan dan menjana pendapatan yang berterusan.
4. Produk Unik, Terbaik dan mempunyai permintaan ramai
Di Cyberniaga Web Creative, kami sentiasa menghasilkan produk bermutu tinggi dan mempunyai permintaan yang berterusan. Kami telah membantu ramai usahawan menjana lebih keuntungan untuk perniagaan mereka.
5. Sistem affiliate yang Lengkap dan Mudah
Kami telah menyediakan sistem affiliate yang lengkap dan mudah dengan berbagai kaedah promosi seperti banner, artikel dan text. Anda juga dengan mudah dapat melihat statistik pencapaian anda melalui graf dan data yang lengkap.
6. Bantuan untuk Affiliate
Kami menyediakan bantuan untuk ahli affiliate mempromosi dengan kaedah paling berkesan untuk menjana lebih komisen. Sebarang persoalan boleh dihantarkan ke support@cyberniaga.net

 Komisen Affiliate

Produk Komisen
Pakej Starter Biz Lite RM50
Pakej Starter Biz Standard & Premium RM100
Pakej Pro Business Lite RM100
Pakej Pro Business Standard RM150
Pakej Pro Business Premium RM200
Pakej Pro Business Elite RM300
Pakej EzShoppe Lite RM50
Pakej EzShoppe Standard & Premium RM100
Pakej EzShoppe Pro Lite RM100
Pakej EzShoppe Pro Standard RM150
Pakej EzShoppe Pro Premium RM200
Pakej EzShoppe Pro Elite RM300
Lain-lain Pakej & Produk 10% – 30%

Kuota affiliate telah hampir penuh. Kami akan menutup pendaftaran affiliate baru apabila kuota ahli telah mencukupi. Jadi pastikan anda mendaftar segera sebelum pendaftaran ditutup.

Daftar Affiliate Sekarang