Page Title

Cyberniaga Pro Business

Cyberniaga Pro Business - Untuk mereka yang inginkan website yang lebih Elegan dan Profesional

headline

Cyberniaga Pro Business

designDesign Profesional dan Unik

Berbanding StarterBiz, Cyberniaga Pro Business direka dengan lebih profesional dan Unik sesuai untuk mereka yang inginkan laman web yang ekslusif dan berbeza dari biasa.

cmsMudah Di Kendali

Pro Business dibina berasaskan teknologi CMS(Content Management System) terkini dan memudahkan anda untuk mengendalikan sendiri laman web anda.

businessSesuai Untuk Pelbagai Kegunaan

Laman web Pro Business boleh digunakan untuk pelbagai tujuan seperti membina laman web perniagaan, persatuan, blog, koperasi, institusi pengajian, masjid dan sebagainya.

responsiveKesesuaian untuk Desktop, Tablet dan Mobile

Kini anda boleh melayari laman web anda dengan menggunakan pelbagai peranti samada komputer desktop, notebook, tablet dan handphone. Ia akan disesuaikan secara automatik oleh sistem Pro Business.

social-networkMesra Search Engine dan Media Sosial

Sistem Pro Business direka dan dioptima supaya digemari oleh enjin pencari(search engine) seperti Google, Yahoo dan Bing. Ini memudahkan laman web anda untuk dijumpai pengguna internet.

tutorialVideo Tutorial dan Bantuan Berterusan

Kami menyediakan video tutorial lengkap untuk pengendalian asas laman web anda. Anda juga boleh mengajukan pertanyaan jika terdapat sebarang masalah.

headline2-pro
check Harga yang amat kompetitif. Anda boleh memiliki sebuah laman web profesional pada harga hanya daripada RM950 bergantung kepada pakej yang dipilih.
check Kami bina untuk anda. Ya! kami bina laman web anda. Anda hanya perlu menyediakan maklumat laman web dan kami akan menyiapkan laman web anda dalam masa 8 hari.
check Berasaskan laman web. Tiada pemasangan perlu dilakukan oleh pihak anda. Tiada software perlu dibeli untuk mengendali laman web. Anda boleh mengemaskini kandungan laman web pada bila-bila masa dengan hanya menggunakan web browser.
check Amat mudah dikendalikan. Sekiranya anda ingin mengubah kandungan laman web anda yang telah siap, anda boleh lakukan sendiri dengan mudah tanpa perlu kemahiran teknikal. Ia seperti menggunakan Microsoft Word!.
check Fleksibel untuk memenuhi keperluan anda. Sama ada anda ingin membina sebuah laman web yang ringkas atau atau yang serba canggih, ia terpulang kepada anda. Anda boleh menambah pelbagai fungsi tambahan pada bila-bila masa.
check Rekabentuk laman Profesional. Rekabentuk laman Pro Business kami adalah unik dan direka khas oleh designer profesional.
check Mesra Enjin Pencari (Search Engine) seperti Google, Yahoo, Bing dan lain-lain. Matlamat kami adalah mudah, supaya laman web anda akan mendapat kedudukan yang terbaik di Search Engine dan mendapat trafik dan pengunjung yang tinggi.
easy-web Mudah Dikendalikan - Sistem Cyberniaga Pro Business amat mudah dikendalikan dan tidak memerlukan sebarang kemahiran teknikal membina laman web. Apa yang anda perlukan hanyalah kemahiran asas komputer dan melayari internet. Kami telah membina sistem ini semudah yang mungkin untuk membolehkan sesiapa sahaja membina laman web mereka sendiri.
drag-drop Sistem Drag & Drop Canggih - Dilengkapi sistem drag & drop dimana anda dapat meletakkan berbagai jenis kandungan seperti imej, video, kalendar, statistik, waktu solat, kajiselidik dan berbagai-bagai lagi widget dengan hanya tarik dan letak.
social-network Integrasi Social Network – Anda kini boleh integrasikan laman web anda terus kepada media social seperti Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest dan sebagainya.
gmap  Integrasi Google Map – Memaparkan kedudukan alamat anda dengan tepat dan memudahkan pengguna mengetahui lokasi anda dengan mudah.
multi Sistem Slideshow, Multimedia dan Banner Manager - Memudahkan anda untuk memaparkan imej dan presentation anda dengan mudah dan menarik. Boleh memasukkan pelbagai media seperti imej, audio, video, pdf dan sebagainya.

1 – Tersedia CMS (Content Management System)

cms-dashboard

Dengan sistem CMS, anda dapat mengawal keseluruhan laman web anda dengan mudah dan hanya menggunakan web browser. Sistem CMS membolehkan anda membolehkan anda melakukan berbagai perkara seperti membina halaman, memasukkan dan edit dokumen, membina galeri gambar, memasukkan audio video dan sebagainya.

2 – Sistem WYSIWYG

cms-web-editor

Cyberniaga Pro Business di lengkapi sistem WYSIWYG web editor dimana anda dapat memasukkan kandungan seperti menggunakan MS Words. Anda dapat menambah dan mengedit dokumen dengan mudah dan ia akan serta merta diupdate pada laman web anda.

blog-page

Dilengkapi Laman Blog – Kini anda tidak perlu lagi membina blog berasingan untuk laman web anda. Pro Business telah terbina sistem blog terkini. Dengan Blog, anda dapat menyiarkan berita-berita terbaru mengenai perniagaan atau aktiviti semasa dan memberi peluang pengunjung memberikan komen pada blog anda. Ini sudah pasti akan menjadikan laman web anda lebih interaktif.

Tersedia Mobile Web

Cyberniaga Pro Business telah tersedia Web Mobile dan laman web anda boleh dilayari dengan menggunakan smartphone seperti iPhone atau versi Android. 

Kini pelanggan anda boleh melayari laman web anda walaupun hanya menggunakan handphone. Kesemua kandungan laman web anda boleh dilihat dengan mudah melalui semua jenis smartphone.

Dengan peningkatan pengguna smartphone setiap hari, maka ini adalah peluang terbaik untuk memastikan pengunjung dapat melihat laman web anda dengan lebih menarik melalui handphone mereka

Nota : Design Mobile Web berbeza mengikut Design website yang dipilih.

mobilewebsite

Design Gallery

Sebahagian daripada design untuk Pakej Pro Business

  • Pro Business Sample 1

  • Pro Business Sample 2

  • Pro Business Sample 3

  • Pro Business Sample 4

  • Pro Business Sample 5

  • Pro Business Sample 6

  • Pro Business Sample 7

  • Pro Business Sample 8

Pakej Pro Business

pembelian-probusiness