Page Title

Cyberniaga EzShoppe

Cyberniaga EzShoppe - Untuk mereka yang inginkan website beli belah yang simple, menarik dan mudah dikendali

ezshoppe-banner

headlineezshoppe

Cyberniaga EzShoppe

web-beautifulDesign Moden, Menarik dan Terkini

Cyberniaga EzShoppe direka dengan design terkini dan moden. Ia memaparkan ciri-ciri profesional yang sering terdapat pada sistem shopping cart yang ekslusif namun pada harga yang amat berpatutan.

cmsMudah Di Kendali

Membina laman web membeli-belah anda kini amat mudah dan menyeronokkan. EzShoppe dibina berasaskan teknologi CMS terkini yang mudah dikendali, ia seperti menggunakan Microsoft Word.

businessSesuai Untuk Pelbagai Jenis Perniagaan

EzShoppe sesuai digunakan untuk menjual apa jua produk, fizikal dan digital. Sama ada anda menjual pakaian, makanan, ubatan, permainan, bahan bacaan dan kecantikan, EzShoppe boleh digunakan

sistem-terbina2

Pelbagai Sistem & Fungsi Telah Terbina

Cyberniaga EzShoppe dilengkapi dengan sistem laman web terkini. Sisten Slideshow, Multimedia, Banner, Sistem Borang, Kaji Selidik, Blog, Pengurusan Email, Newsletter, Member Manager, Download Manager dan bermacam lagi.

social-networkMesra Search Engine dan Media Sosial

Sistem EzShop direka supaya mesra enjin pencari (Search Engine) seperti Google, Yahoo dan Bing. Ini amat penting supaya laman web anda akan mudah di index dan mendapat kedudukan terbaik dalam carian pengguna.

tutorialVideo Tutorial dan Bantuan Berterusan

Cyberniaga EzShoppe di lengkapi dengan panduan lengkap supaya anda dapat menggunakannya dengan serta merta. Terdapat juga sistem bantuan untuk anda menghubungi kami jika terdapat sebarang pertanyaan.

headlin-ezshoppe
mengapa-ezshoppe

check Harga mampu milik. Anda boleh memiliki sebuah laman web shopping cart yang lengkap pada harga hanya RM550.00. Tiada kontrak dan anda boleh menamatkan perkhidmatan pada bila-bila masa.
check Berasaskan laman web. Tiada pemasangan perlu dilakukan oleh pihak anda. Tiada software perlu dibeli untuk mengendali laman web. Anda boleh mengemaskini kandungan laman web pada bila-bila masa.
check Amat mudah digunakan. Sekiranya anda tahu menggunakan komputer seperti melayari internet dan menggunakan perisian Microsoft Office maka anda boleh membina laman web perniagaan anda sendiri dengan sistem EzShoppe.
check Pelbagai fungsi shopping cart terkini. Walaupun harga kami adalah lebih rendah namun fungsi shopping cart kami adalah setanding dengan kebanyakkan shopping cart Profesional.
check Fleksibel untuk memenuhi keperluan anda. Sama ada anda ingin membina sebuah laman web shopping yang simple atau atau yang serba canggih, ia terpulang kepad anda. Anda boleh menambah pelbagai fungsi tambahan pada bila-bila masa.
check Semua dalam satu. Segala keperluan untuk membina sebuah laman web shopping cart yang lengkap telah ada dalam sistem EzShoppe seperti membina katalog, shopping cart, pengurusan tempahan, pengurusan pengguna, sistem pembayaran dan bermacam lagi ….
check Rekabentuk laman web profesional. Rekabentuk laman web shopping cart kami adalah unik dan di reka oleh team cyberniaga. Kami ingin memastikan bahawa rekabentuk kami adalah profesional dan terkini.
check Mesra Enjin Pencari (Search Engine) seperti Google, Yahoo, Bing dan lain-lain. Matlamat kami adalah mudah, supaya laman web anda akan mendapat kedudukan yang terbaik di Search Engine dan mendapat trafik yang tinggi.
check Siap dalam 7 hari. Ya kami akan menyiapkan laman web shopping cart anda dalam masa 7 hari sahaja.
check Panduan serta Bantuan  24jam. Sistem EzShoppe menyediakan ruang pertanyaan dan perbincangan untuk memudahkan anda mengajukan sebarang persoalan.
headline2

easy-web Mudah Dikendalikan - Sistem EzShoppe amat mudah dikendalikan dan tidak memerlukan sebarang kemahiran teknikal membina laman web. Apa yang anda perlukan hanyalah kemahiran asas komputer dan melayari internet. Kami telah membina sistem ini semudah yang mungkin untuk membolehkan sesiapa sahaja membina laman web mereka sendiri. Kini, proses membina laman web anda pasti lebih menyeronokkan.
drag-drop Sistem Drag & Drop Canggih - Dilengkapi sistem drag & drop dimana anda dapat meletakkan berbagai jenis kandungan seperti imej, video, kalendar, statistik, waktu solat, kajiselidik dan berbagai-bagai lagi widget dengan hanya tarik dan letak.
templates Rekabentuk Menarik dan Terkini - Sistem EzShoppe mempunyai rekabentuk terkini laman web 2.0. Terbina berbagai layout dengan berbagai warna pilihan yang menarik.
element Berbagai jenis kandungan laman web - Laman web anda boleh dimuatkan dengan berbagai jenis kandungan seperti Teks, Gambar, Audio, Video, Slideshow, Galeri, Presentation Slide, Google Map dan bermacam-macam lagi sama ada pada halaman atau sidebar. Kini laman web anda pasti lebih profesional.
tools Dilengkapi sistem laman web terkini :

 • Sistem Borang (Form Generator) – Sistem untuk membina berbagai jenis borang seperti borang keahlian, borang pesanan, borang hubungi dan sebagainya.
 • Sistem Kalendar - Untuk memaparkan jadual aktiviti.
 • Sistem Kaji Selidik - Untuk membuat kaji selidik tentang sesuatu perkara
 • Sistem Banner dan Iklan - Untuk memapar dan menguruskan banner atau iklan pada laman web.
 • Sistem Statistik - Untuk mengetahui statistik pelawat dengan lebih terperinci.

1 – Dropdown Menu

dropdown-menu

Fungsi dropdown menu memudahkan pelanggan melayari laman web anda. Mereka dan melihat berbagai kategori dan sub kategori dengan mudah.

2 – Frontpage Slideshow

frontpage-slideshow

Sistem slideshow akan memudahkan anda untuk memaparkan pelbagai slaid pengenalan dan promosi produk

3 – Pengurusan Banner

banner-manager

Menguruskan banner-banner promosi dan pengiklanan dengan mudah. Hanya sediakan banner, upload dan tentukan kedudukan banner dengan “drag & drop”

3 – Fungsi “Sidebar Widget”

sidebar-widget

Dengan fungsi sidebar widget, anda dapat menambah berbagai widget yang telah tersedia atau widget yang boleh didapati secara percuma seperti Facebook Like, Chat Widget, Twitter Widget, Flicker dan lain-lain dengan mudah.

 

sistem-pengurusan

1 – Sistem WYSIWYG

cms1 Cyberniaga EzShoppe di lengkapi sistem CMS dan WYSIWYG editor dimana anda dapat memasukkan kandungan seperti menggunakan MS Words. Anda juga dapat menambah halaman seperti kaedah pembelian, mengenai syarikat, kaedah menghubungi dan sebagainya dengan mudah.

2 – Sistem Pengurusan Jualan

manage-order2 Mudah untuk menguruskan jualan produk dimana setiap aktiviti direkodkan. Pengguna boleh melihat status jualan dengan terperinci. Dari sini anda boleh mengetahui jumlah pesanan, nama pembeli, produk tempahan dan sebagainya. Anda juga menentukan status jualan seperti bayaran, penghantaran, pembatalan dan sebagainya.

3 – Sistem Pengurusan Stok

manage-stock Stok produk akan diupdate secara automatik apabila pelanggan membuat pembelian. Anda boleh menguruskan stok produk anda dengan mudah. Ini juga akan memudahkan pelanggan membuat pembelian dengan mengetahui stok sedia ada. Apabila tiada stok produk, pembelian tidak dibolehkan secara automatik.

4 –  Pormosi & Kupon

manage-coupon Kupon diskaun merupakan kaedah yang sangat berkesan untuk meningkatkan jualan. Anda boleh membina kod kupon dengan mudah dan memberikan diskaun berdasarkan peratusan(%) atau jumlah harga. Kod kupon boleh digunakan semasa pembelian(checkout) dan harga produk akan dikurangkan secara automatik selepas kod kupon dimasukkan.

5 – Statistik Pengunjung

visitor   EzShoppe dilengkapi sistem statistik yang terperinci. Ia memberikan maklumat penting pengunjung kedai online anda. Antara maklumat yang diberikan adalah:

 1. Katakunci(keyword) yang diguna untuk melayari laman web anda
 2. Apakah halaman yang dilayari
 3. Jenis browser yang digunakan juga samada desktop atau mobile
 4. Spider
 5. Referal dari link 

pengurusan-produk

1 – Produk Fizikal & Produk Digital

physical-digital

Dengan EzShopp, anda bukan sahaja boleh menjual produk fizikal malah produk digital (foto, mp3, video, ebook, muzik, software dan sebagainya). Anda boleh mentapkan produk sebagai “downloadable” dan pelanggan dapat download secara automatik selepas pembayaran.

1 – Pelbagai Variasi Untuk Produk

variasi-produk1
Anda boleh membina berbagai variasi untuk produk seperti warna dan saiz dan setiap variasi boleh mempunyai harga yang berlainan.

2 – Produk “Zoom” untuk melihat dengan lebih jelas

produk-zoom Berikan pelanggan anda imej produk yang lebih jelas. Ia akan lebih memudahkan pelanggan melihat kualiti produk anda dengan lebih dekat sebelum membuat pembelian.

3 – Imej produk tanpa had

product-image Anda boleh meletakkan seberapa banyak gambar produk yang anda mahu. Pamerkan produk anda dari pelbagai sudut, pastikan pengunjung dapat melihat dengan lebih terperinci mengenai produk anda.

blog-page

Dilengkapi Laman Blog – Kini anda tidak perlu lagi membina blog berasingan untuk kedai online anda. EzShoppe Pro telah terbina sistem blog terkini. Dengan Blog, anda dapat menyiarkan berita-berita terbaru mengenai perniagaan atau aktiviti semasa dan memberi peluang pengunjung memberikan komen pada blog anda. Ini sudah pasti akan menjadikan laman web anda lebih interaktif.

Design Moden dan Menarik
 • EzShoppe Design 1

 • EzShoppe Design 2

 • EzShoppe Design 3

 • EzShoppe Design 4

 • EzShoppe Design 5

 • EzShoppe Design 6

lihat-demo

Pakej EzShoppe
beli-ezshoppe